Проблемът!

Проблемите! Те са много...

Тук ще ви кажа какво мисля аз!

Който иска да се съгласява, не искам да противореча на никого, но ако се отвори дупка и до там ... "па нека да е".

Правителството, да - можем да спорим по този въпрос. Трудно е да разберем какво става "там" и какво ще става. Но си имаме идеа, и то доста голяма идеа.

Виждам че почти никой не се съгласи със законите и със правителството.

Не мислите ли, че ние, които обитаваме тази земя, които "искаме" всичко най-хубаво за нашата страна, деца .. "нормален" живот трябва да спазваме законите.

Спрете и помислете, какво е то нормален живот, или как може депутатите да търпят всички магарий на хората из цялата страна.

Не сме голяма държава!

Смятам, че не е редно всеки да мисли единствено за себе си (но това също е важно). Помислете за бъдещето на всички нас.

Обединение, това ни липсва на нас.

Ентусиазъм - нужен ни е, в огромно количество.

Не може всеки да се оплаква, и да не се опитва да прави нищичко. Никой не си вдига пръстчето да направи промяна!

Не е рано за Революция - но засега до там не бива да се стига.

Искам да кажа, че ние хората, трябва да се обединим в едно, да имаме вяра че България може да успее. Може да се осъществят много организаций, с различни идеи, които са с цел да променят държавата, да обединят хората и да "разцъфтим". Нещата, които препречват са следните - хората са се разочаровали; всеки се е затворил и не иска да мисли за нищо.

Хей, хора. Съвземете се!

Това е нашата земя, това сме ние, които живеем в нея, и трябва да се гордеем. Не може правителството само по себе си да ни управлява и да прави всичко "само".

Те искат нашата подкрепа. Но ето че идва и това ...

Правителството не винаги ще изслуша който и да е било. Защо ли? Защото са егоисти? О, та ние всички сме се превърнали в отвратителни егоисти.

Но ето че "те" (правителството и депутатите) са вдигнали ръце - с няколко думи. Има още много да се говори по тази тема.

На България и трябват идеи; щом не може да се справи сама, защо не вземем идеи от други правителства и държави, които са пробили.

Депутатите патуват по другите страни, за какво - почивки; вижте с колко пари разполагам; или направят някоя сделка и какво? - от сделката само депутата гледа да набави.

Не бъдете анархисти. Не вървете упреки законите. Ако продължаваме в същия дух, ще успеем само едно - разруха.

Не мислете че "другите" са много под вас или "нас".

Искам да кажа още едно: представете си, че ни приемат в НАТО. Още от сега хората "бягат" от страната, и какво ли ще остане от нашия народ, когато ни приемат. Всеки ще се изнесе, ще останат единственно възрастните хора, които имат достатъчно достойнство за родината и са разчитали на нас - новото поколение, да направи промяна - да постигнем най-хубавото.

А ние, ще се изнесем.

Ще затрием напълно расата наречена Българи.

Бъдете оптимисти, или по средата - реалисти - песимисти - оптимисти. Но, променете България.

Нека стъпим на крака и променим начина по който сме управлявани.

Дайте шанс, нека не бъде последен, надявам се не е и първи. Вярвам в народа, вярвам в България, и се гордея, че съм Българка, макар и да не живея в родината си.

Един ден, ще се върна и ще се опитам да направя всичко възможно - но знайте едно, трябва ми и вашата подкрепа. Е, до тогава.

P.S. Все още не съм пълнолетна, нито по Американски стандарти, нито по Български. Но, силно разчитам на народа, и най вече на себе си!

Благодаря за вашето внимание!