News.bg публикува текстовете ви без редакция

Вик за помощ чрез празна бюлетина, ще се оставим ли да ни направят изборите задължителни?!

Шоуто на Слави подкрепя В. Петрова в кандидатурата и за независим мажоритарен депутат и прави малка революция. Но кого да подкрепим ние, които живеем в чужбина?

Ами онази огромна част населението, която не отива до урните не поради незаинтересованост от бъдещето на България, а от липса на избор априори.

От всякъде ни заливат соц. реклами, черeн PR, лица на престъпници, пардон-подсъдими. Цяла Европа ни нарича корумпирани престъпници.

С това писмо искаме да призовем всички, които не са съгласни с това, да гласуват с празна бюлетина. Така Европа и светът ще обърнат внимание на това, което се случва в България и ще погледнат по-различно на българите по света.

Докато негласуването = незаинтересованост, то празната бюлетина е глас, който показва жив интерес и желание за промяна.

Представете си само - 70% недействителни бюлетини!!! Истински прецедент в историята на демокрацията. Априлското въстание в демократичен вариант.

Участниците в това въстание ясно са съзнавали, че то е обречено на неуспех. с няколко пушки-кремъклийки няма да срутят петвековната империя. Но това е вик за помощ, който довежда до освободителна война.

Нека покажем, че не заслужаваме да ни налагат санкцията задължително гласуване. (Представете си как се пътуват 600 км от Инсбург до Виена, тъй като там няма секция).

Нека покажем, че не сме хора втора ръка, че сме демократи, че се интересуваме живо и не сме съгласни с това, които се случва.