Три трупа са открити в апартамент в Пловдив. Сградата се намира на улица „Асен Христофоров“ в квартал „Кючук Париж", а апартаментът се намира на първия етаж.

Сигналът към полицията е подаден от тел. 112 около 11.00 часа днес. Районът е отцепен от полицията, на място е пристигнала и криминалистична лаборатория.

Мъртвите тела са на мъж, жена и дете. Най-вероятно жертвите са семейство. Те са живеели в кооперацията под наем.

По информация на 24 часа, непотвърдена официално, мъжът е 35-годишен, работи като шофьор на камион и се казва Благой Сапунджиев, жената се казва Йорданка и работила като счетоводителка във фирма на "Брезовско шосе" в Пловдив.

Според съседи семейството живеело добре, не се чували скандали. Съсед заявил обаче, че рано тази сутрин са се чули изстрели.

Сигналът е подаден от майката на 35-годишния мъж, която не е успяла да се свърже със семейството, съобщи БНР. Според информация на 24 часа кумът на семейството е открил телата. След сигнала полицията е разбила вратата.

Две са основните версии - убийство и самоубийство. Полицаите работят и по двете.

Едната версия е, че мъжът е застрелял 29-годишната си жена и 5-годишната си дъщеричка, а след това се е самоубил. Сред версиите, по които работи полицията, е любовен триъгълник или финансови проблеми заради дългове, според информация на БиТиВи.

Вчера следобяд пазачът на паркинга, който се намира в съседство, видял жената да се прибира с автомобила си. Няма информация след това да е излизала.

От прокуратурата съобщиха, че са образували досъдебна производство срещу неизвестен извършител за убийство на повече от едно лице – престъпление по чл. 116, ал.1, т.4, вр. чл. 115 от НК.