Славия и Берое се изправят един срещу друг тази вечер, в 19:30 часа, на стадиона в "Овча купел".

Домакините все още търсят първи успех и сега ще направят нов опит да вземат трите точки. Гостите пък нямат загуба и се надяват да продължат в същия дух.

Георги Петков в групата на Славия за мача с Берое

Георги Петков в групата на Славия за мача с Берое

Двете единайсеторки се изправят една срещу друга в понеделник, от 19:30 часа

Положението в Славия не е розово. Доста изненадващо "белите" започнаха сезона лошо. Те имат едно реми и след това три поредни загуби.

Всичко това доведе и до изненадващото уволнение на треньора Златомир Загорчич. Днес тимът ще бъде воден от Мартин Кушев. В клуба се надяват това да има позитивен ефект и да доведе до край на лошата серия и първи успех.

Кушев: Останах изненадан от решението на Загорчич

Кушев: Останах изненадан от решението на Загорчич

"За резултатите до момента имаше и други фактори, иначе отборът играе добре"

Берое е на обратния полюс. Играчите на Димитър Димитров показват доста приятен футбол и записаха 2 победи и 2 равенства. Ако днес прибавят нов успех на сметката си, могат дори да атакуват второто място в класирането.

Старозагорци могат да се чувстват като фаворит в днешната среща и заради още един факт. Те нямат загуба в гостуване на "Овча купел" от 8 години насам. В последните 9 мача "зелените" записаха 6 победи и 3 равенства.

Славия взе под наем футболист на Динамо (Загреб)

Славия взе под наем футболист на Динамо (Загреб)

Филип Антовски е младежки национал на Северна Македония

В Славия за днешната среща ще липсват контузените Дарко Тасевски и Ивайло Димитров.

В Берое контузените са доста повече. Душан Перниш, Кийлън Лебон, Александър Василев, Радослав Апостолов и Никола Маринов са в лазарета.