Отборите на Берое и Царско село се изправят един срещу друг в ранния съботен двубой от програмата на последния кръг на този полусезон. С оглед неубедителното си представяне напоследък, двата клуба са пределно мотивирани да завършат годината с успех.

Херо настоява за поне четирима нови в Берое

Херо настоява за поне четирима нови в Берое

Приоритет са свободните агенти

Ситуацията в лагера на домакините не се подобри много и с назначаването на Димитър Димитров. Заралии изненадващо отпаднаха от ЦСКА 1948 за Купата на България, а освен това и напуснаха Топ 6. В последния кръг пък бе инкасирана тежка загуба в тракийското дерби срещу Ботев (Пд). Всичко това е предпоставки за сериозни промени в игровия облик на тима по време на зимната пауза.

Ерол Алкан и Берое се разделят по взаимно съгласие през зимната пауза

Ерол Алкан и Берое се разделят по взаимно съгласие през зимната пауза

Селекцията на заралии ще бъде насочена към футболисти от втора и трета дивизия на Португалия

За Берое няма да играе наказаният Педро Еуженио, но след изтърпяна санкция в групата се завърна Иван Минчев. Радостна вест за "зелените" е , че опитният страж Душан Перниш отново ще бъде под рамката. Ситуацията с Ерол Алкан обаче е далеч по-специфична и той най-вероятно ще бъде освободен заради слабото си представяне.

Отбори от три континента искат звездата на Царско село

Отбори от три континента искат звездата на Царско село

"Ставал съм жертва на расизъм в България"

В състава на Царско село с контузия е Мартин Димитров. Новият бразилец Шарлестон Силва дос Сантос получи картотека и ще бъде на разположение на Никола Спасо. В предни позиции за гостите ще стартира Родни Антуи.

Любопитно ще е противопоставянето между Димитър Димитров-Херо и неговия син Виктор Димитров, който е помощник на Никола Спасов в Царско село.

Главен съдия на срещата е Николай Йорданов, с помощници Мартин Маргаритов и Йордан Петров. Делегат на БФС е Стоян Велчев, а работата на реферите зорко ще следи Ахмед Ахмед.

Бразилец пред дебют за Царско село

Бразилец пред дебют за Царско село

Шарлестон бе картотекиран в БФС