Ботев (Пловдив) приема Левски в мач от шестия кръг на плейофите за титлата в Първа лига. Срещата е от 20:00 часа на Коматево. Сблъсъкът ще бъде малко по-необичаен - ще премине под знака на легендата на "жълто-черните" и българския футбол Динко Дерменджиев. Чико почина в ранните часове на 1 май на 77-годишна възраст. 

Съперниците влизат в мача в коренно различно настроение. "Канарчетата" се намират във фантастична форма - класираха се за финала за Купата на България, а в понеделник надвиха с 2:0 ЦСКА у дома. При успех днес пловдивчани ще съкратят разликата до днешния си съперник на шест точки. 

Групата на Левски за гостуването на Ботев (Пд)

Групата на Левски за гостуването на Ботев (Пд)

Ето на кои футболисти се спря Георги Тодоров

"Сините" са трети и не познават вкуса на успеха в три поредни мача. Левски е с временен щаб. Непосредствено след Великден Георги Дерменджиев бе уволнен, а негов заместник до края на сезона ще бъде Георги Тодоров.

В състава на домакините след изтърпяно наказание се завръща Филип Филипов. Извън групата останаха Антонио Вутов, Александър Тонев и Еберт. 

В Левски почетоха паметта на Георги Аспарухов

"Сините" почетоха Гунди

През целия ден около стадиона ще има различни събития

Наставникът на Левски няма да може да разчита на Еркебулан Сейдахмет, Серджиу Буш и Седрик Унтонджи. Давиде Мариани сяда на пейката, а Мартин Райнов се завръща в халфовата линия.

Ботев лети високо напоследък. Лидерът на тима Тодор Неделев се намира в отлична форма. Левски пък трябва да спре пропадането си. 

Скаут на Фенербахче гледа Неделев срещу Левски и на финала за Купата на България

Силни мачове срещу Левски и Локо (Пд) пращат Неделев в турски гранд?

Националът пред трансфер в чужбина