Отборите на Ботев (Враца) и Верея откриват 25-ия кръг в родната Първа лига. С оглед ситуацията в лагера на гостите, всичко друго освен победа за селекцията на Сашо Ангелов, ще се смята за огромна изненада.

Сашо Ангелов: Верея прилича на празна пушка

Сашо Ангелов: Верея прилича на празна пушка

"Ако обаче гръмне веднъж..."

А и "зелените" имат сериозна нужда от трите точки, след като са в серия от три поредни загуби. Наставникът на домакините е притеснен от съперника, тъй като според него Верея е като празна пушка - поне веднъж ще гръмне. В лагера на Ботев няма контузени или наказани, което значи, че на терена ще видим най-доброто от врачани. На върха на атаката ще бъде намиращия се в сравнително добра форма Валери Домовчийски.

Олександър Севидов поиска още много нови във Верея

Олександър Севидов поиска още много нови във Верея

"За нас има все още време да съберем играчи и да се подготвим отбора, за да останем"

Верея няма победа вече 36 поредни мача в елита. И това не е всичко. Това е отборът с най-слабото нападение и най-слабата защита в шампионата - 9 вкарани и 53 допуснати гола. Селекцията на Олександър Савидов остана и с още по-малко българи, тъй като за този двубой на разположение няма да бъдат контузеният Маламов и наказаният Иво Иванов. През вчерашния ден "лъвовете" се похвалиха с ново попълнение - бившият футболист на Черноморец (Бургас) - Орелиен Нгейтала Лола.

Верея взе бивш играч на Черноморец (Бургас)

Верея взе бивш играч на Черноморец (Бургас)

Атакуващ халф подсили "лъвовете"

Главен съдия на срещата е младият Станимир Тренчев, с помощници Велислав Миленков и Красимир Миланов. Делегат на БФС е Деян Асенов, а работата на реферите зорко ще наблюдава Евгени Георгиев.