Отборите на Етър и Берое се изправят един срещу друг в късния мач от съботната програма на първенството. Трите точки са задължителни за двата тима, тъй като през изминалия кръг инкасираха поражения в своите мачове.

Дани Младенов е изненадан от повиквателната за националния тим

Дани Младенов е изненадан от повиквателната за националния тим

"Изключително много съм развълнуван"

Гостите се намират на четвърта позиция и ще се опитат да се възползват максимално от тежките мачове на конкурентите в Топ 6. "Болярите" пък все още нямат победа през този сезон, като с подобно "постижение" може да се похвали само Витоша (Бистрица).

Домакините отново ще разчитат на отличната форма, в която се намира националът Даниел Младенов. Нападателят е вкарал 7 от 8-те гола на тима от началото на сезона. Дебют за "виолетовите" се очаква да направи централният бранител Иван Иванов.

Официално: Берое привлече защитник от Белгия

Официално: Берое привлече защитник от Белгия

21-годишният футболист е играл за юношеските формации на Белгия

Заралии ще бъдат без последното си ново попълнение Ахмед Туба, който дойде под наем от Брюж. Александър Томаш беше изключително недоволен от загубата срещу Царско село, което обуславя и рокадите му за този двубой.

Главен съдия на срещата е Станислав Тодоров, с помощнци Мартин Димитров и Христо Хаджийски. Делегат на БФС е Валентин Драгомиров. Работата на реферите ще следи Костадин Стоичков.

Етър привлече Крис Гади

Етър привлече познат у нас нападател

Крис Гади подписа с "болярите" до края на сезона