GucciДвата нови аромата на Париж – Gucci Eau de Parfum и Rochas Absolu, вече могат да бъдат намерени и на българския пазар. Модерният аромат на Гучи и класическият на Рошас бяха представени у нас от младия журналист и фотомодел Ники Илиев и балерината от Националната опера Ана Пампулова.

Новият парфюм на Gucci е за жената, която залага на провокативната съблазнителна сила, разкриват от фирмата-вносител “Селекта Интернационал” ООД. Ароматът е с флорални ориенталски нотки – хелиотроп, портокалов цвят, орис и ванила. В пълно съотвествие с внушението на аромата е изграден и дизайнът на бутилката – дръзки геометрични очертания. Целият ансамбъл излъчва екстравагантност и лукс.

Rochas AbsoluRochas Absolu е израз на абсолютната женственост, представена в модерен стил. Това е един аромат на контрастите – свежи връхни нотки и топла, чувствена основа.

Дизайнът на бутилката е изчистен, нежен и чувствен, създаващ усещане за тайнственост. Това е парфюм за жената, която смело посреща противорията в себе си.