Когато стана ясно, че Мат Рийвс ("Войната за планетата на маймуните", 2017 г.) ще режисира нов филм за Батман, който ще се разграничи от вече познатите ни, бяхме много въодушевени. И все още сме.

"Луцифер", Red Notice, The Batman, "Властелинът на пръстените" и кои продукции спряха работа заради коронавируса

Когато и Холивуд е под карантина

Филмите и сериалите, които спряха работа заради коронавируса

Когато стана ясно, че Робърт Патинсън ще влезе в главната роля, и у нас се появиха леки резерви и притеснения дали той е най-удачният избор. Не заради друго, а защото не сме го виждали в подобна роля, а Крисчън Бейл доста качи летвата.

Оказва се обаче, че Патинсън е отказал да тренира по-усилено, отколкото го прави по принцип, за да се подготви за ролята.

Снимка 381739

Източник: GettyImages

Помним как Бейл качи доста килограми, за да влезе в черния прилепнал костюм, но на по-младият му колега явно тази идея не му се нрави.

В интервю за GQ Робърт Патинсън казва, че през 70-те години на миналия век никой не е тренирал, за да промени външния си вид за дадена роля - дори Джеймс Дийн не го е правил.

Патисън е на мнение, че ако тренира, за да промени начина, по който изглежда, ще стане част от проблема. Според него, така се поставя прецедент.

The Batman, Мат Рийвс и първи поглед към батмобила в новия филм за Батман

Ето как изглежда автомобилът на новия Батман

The Batman на Мат Рийвс с Робърт Патисън се очертава да бъде интересен

Актьорът все пак има личен треньор, който го е посъветвал по време на социалната изолация да прави упражнения вкъщи, използвайки топка за баланс. Но Патинсън не се вслушва в съветите и не тренира много. Все пак се е съгласил да следва хранителен режим, пише Digital Spy.