От централата на Fiat Group Automobiles UK съобщиха, че възродената класика Fiat 500 ще бъде пуснат на пазара във Великобритания през януари следващата година. Базовата цена на симпатичния мъник ще бъде 7 900 британски лири, а най- скъпата му версия ще се предлага срещу 10 700 лири.

Във Великобритания, Fiat 500 ще се предлага с три динамични Euro 5 двигателя с максимална мощност от 69 до 100 конски сили, както и в три нива на оборудване Pop, Sport и Lounge.

В стандартното оборудване на базовата версия са включени спирачна антиблокираща система (ABS) с електронно разпределение на спирачното усилие (EBD), предни предпазни въздушни възглавници за водача и пътника до него, въздушни буфери за краката на шофьора, аудиосистема с CD/МР3 плейър, усилвател на волана, електрическо управление на стъклата, брони в основния цвят на конструкцията, както и хромирани дръжки на вратите.
Като допълнителна екипировка се предлагат електронна стабилизираща програма (ESP), панорамен стъклен таван, боя металик и паркинг сензор.

При всеки един от представителите на версиите Sport и Lounge ще могат да бъдат открити Blue & Me мултимедийна система, климатична инсталация, 15- цолови джанти.
Sport предлага заден спойлер, фарове за мъгла, спортен интериор и затъмнени стъкла, а Lounge разполага с делима и сгъваща се задна седалка, както и стъклен панорамен таван.

Източник: auto-press.net