Honda Racing F1 представиха официалното цветово решение на своя състезателен болид за сезон 2007, съобщават от Автопрес 2001.

Мястото по повърхността на болида RA107 F1, където по принцип има множество реклами, е обхваната от една голяма снимка на земното кълбо.

На уебсайта www.myearthdream.com всеки, който желае, ще има възможност да впише своето име върху състезателната кола на Honda Racing F1. Всеки от тях ще трябва да обещае, че по някакъв начин ще промени и подобри среда, в която живее, и ще направи дарение за благотворителна дейност с акцент околоната среда.

Имената на желаещите, като в това число могат да се включат почитатели, спонсори, клиенти и съмишленици, ще бъдат изобразени с размер на пиксел. Взети заедно, те ще оформят снимката на земното кълбо върху болида на Honda Racing F1.

Всеки, който направи дарение ще може да види своето име на уебсайта или директно върху повърхността на състезаталената кола на Honda, но с помощта на микроскоп. До момента желание за участие в кампанията на Honda Racing F1 са заявили Universal Music, Gatorade, Fila, IBM, TUV и други.