Мъж загина в горящ автомобил в Димитровград, съобщи "24 часа". Сигнал за инцидента е бил получен снощи в 22:30 часа на спешния телефон.

На място са били изпратени полицаи, които са запазили произшествието, и огнеборци, които загасили пламъците. При гасенето пожарникарите установили, че в автомобила е бил собственикът му на 56 г. от първомайското с. Езерово, който е загинал.

В хода на работата станало известно, че преди това мъжът е разговарял с управителя на транспортната фирма с желание да започне работа при него като шофьор на камион. Той обаче бил във видимо нетрезво състояние и собственикът му отказал работа, докато не е в състояние. Тогава мъжът се качил в колата си, за да изтрезнее. Малко по-късно тя се самозапалила.

Мъж загина при пожар в Бургас

Мъж загина при пожар в Бургас

От пожара къщата е изгоряла напълно

От намиращите се наоколо камери се виждало, че спрямо колата липсва външна намеса и пламъците са "тръгнали" отвътре. При огледа полицаите са открили угарки по седалките на колата. Трупът е откаран за аутопсия, а работата по образуваното досъдебно производство продължава, допълват от полицията.