Един от нападателите над възрастно семейство в с. Зетьово е техният син, съобщиха от bTV. 25-годишният мъж нападнал баща си с брадва, но въпреки това не бил задържан.

След бързата реакция, когато нападателите на възрастните майка и син бяха задържани в присъствието на главния прокурор Иван Гешев, днес селото отново е в страх.

Припомняме, че по-рано днес, задържаха побойниците влезли в дома на пенсионери в село Зетьово. По-късно стана ясно, че е имало побой над мъж и неговата възрастна майка, които са вързани за краката в собствения им дом. Нападателите били маскирани, търсели пари.

Хората се притесняват, че един от мъжете, който живее в селото и е криминално проявен, може да бъде освободен. Само преди дни той едва не е убил баща си.

Задържаха побойниците, влезли в дома на пенсионери в село Зетьово

Задържаха побойниците, влезли в дома на пенсионери в село Зетьово

Иван Ганев подобно нещо никога не се е случвало

Камери в центъра на село Зетьово са запечатали нападение с брадва в утрото на 2 февруари. 25-годишният мъж е един от задържаните за побоя над възрастното семейство.

След инцидента главния прокурор Иван Гешев оглави спецоперация, при която двамата нападатели бяха задържани. Има вероятност обаче отново да излязат на свобода.