Зависим ли е премиерът Бойко Борисов и от кого. Има ли име госпожата, направила снимките от спалнята му, от кого е била изпратена. Прави ли намеци премиерът, че е изпратена от обкръжението на президента Румен Радев. Разпитвана ли е тя, до как НСО си върши работата и пробита ли е националната сигурност. 

Над тези въпроси разсъждава съпредседателят на "Демократична България" Христо Иванов в предаването "Алтернативата" по TV1, съобщиха от пресцентъра на партията. 

Припомняме, че тези въпроси обсъди Борисов в интервюто за авторитетния германски вестник "Франкфуртер алгемайне цайтунг". Интервюто бе озаглавено "Политикът, пистолетът и парите", като подзаглавието гласи следното: "Личният живот на българския премиер Бойко Борисов се превърна в политика. Причината: снимки от неговата спалня."

Със снимките от спалнята на Борисов олигархията го атакувала с методи на КГБ

Със снимките от спалнята на Борисов олигархията го атакувала с методи на КГБ

Това твърди той пред авторитетен германски вестник

Той припомни и други скандали, сред които изтичането на данните на милиони българи от НАП, срива на Търговския регистър, отравянето на собственика на оръжейната компания "Емко" Емилиян Гебрев, влизането на прокуратурата във военното разузнаване - казуси, по които досега виновен не е открит.

Той посочи, че е налице целенасочен сценарий за разрушаване на националната сигурност и попита "къде е главният прокурор Иван Гешев".

Иванов коментира и друг актуален проблем - пандемията и мерките на властта срещу нея.

"Това управление престъпно докара здравната ни система до абсолютен колапс", заяви Христо Иванов.

Борисов не иска да чува за проблеми с лекарствата, ваксините и заплатите на медиците

Борисов не иска да чува за проблеми с лекарствата, ваксините и заплатите на медиците

Никой да не остава с впечатлението, че мерките са самоцелни, настоява премиерът

Той призова правителството да покаже конкретен план как ще се прилагат ваксините срещу COVID-19 и да започне ясна и целенасочена комуникация с хората по този въпрос.