Промените в икономическата обстановка през последните месеци неизбежно дават своето отражение върху клиентските навици и потребности. Ние от "Кеш Кредит" се доверяваме на опита и експертите си, както и на най-различни вътрешни и външни източници на информация, за да бъдем запознати в дълбочина с потребителските нагласи. Изхождайки от данните от последното ни проучването, решихме да предложим на клиентите ни още по-персонализирани услуги на базата на техния личен финансов профил, изцяло нов продуктов микс за различните сегменти и предлагане на потребителски кредити вече до 10 000 лв.

Персонализация при кредитиране

От април месец в "Кеш Кредит" всеки клиент има специфичен финансов профил, който се определя на базата на следните параметри: обслужване на кредити, задлъжнялост, доходност и трудово правоотношение. Компанията гарантира сигурното получаване на кредит с максимално добри условия, както за хората със затруднен достъп до финансиране, така и за банкируемите клиенти с отличен финансов статут. Така всеки може да намери най-добрата форма на подкрепа в "Кеш Кредит". Отчитайки потребителските нужди, компанията позволява на клиентите да ползват няколко финансови продукта едновременно и да бъдат по-гъвкави при управлението на избрания от тях кредит чрез допълнителните услуги, като рефинансиране, реструктуриране, удължаване и предоговаряне.

4в1: 4 нови продукти, 1 компания

От този месец "Кеш Кредит" изненадва клиентите с нови атрактивни кредитни решения в лицето на четири впечатляващи продукта: Кредит на Момента, Кредит Решение, Кредит Премиум и Потребителски кредити до 10 000 лв. Те са подходящи за хора във всяка финансова ситуация и са с облекчен процес по кандидатстване. Допълнително се отличават с удобство, лесна достъпност, атрактивни условия и гарантирана сигурност. Добре познатите продукти, като Кредит за майки, Кредит за пенсионери, Обединение на кредити и Специалния продукт за определени професионални групи Кредит за Теб продължават да бъдат налични.

Бързина, сигурност и ефективност на едно място

Данни от вътрешно проучване на компанията показаха, че 26% от анкетираните искат да използват удобна услуга за финансиране със скоростта на бързите кредити и ценови продукти близки до тези на банките. Предлагането на потребителски кредити дигитално и във всичките офиси на "Кеш Кредит" без необходимост от документално представяне на трудово отношение и документи за доход е вече напълно възможно. Автоматизираните процеси при проверка на финансовото състояние на клиентите, биометрична идентификация и светкавичното "разчитане на личната карта" улесняват и ускоряват обслужването без да неглижират сигурността.

Разгледай разнообразните продукти на сайта на "Кеш Кредит" тук, за да откриеш най-доброто за теб финансово предложение.