Клиентите на "Теленор" вече могат да подновят или променят сами абонаментния си план изцяло дигитално през приложението MyTelenor за секунди, само с няколко клика, от всякъде и по всяко време.

С новата дигитална услуга клиентите на оператора могат да подписват договор по електронен път и да ползват новия си план, без да е необходимо посещение в магазин или изчакване на куриер, и подписване на документи на хартия. С обновената версия на приложението клиентите на "Теленор" вече могат да управляват своя абонаментен план, като спестяват време, а с новата дигитална услуга за електронно подписване на договор и заедно с "Теленор" да щадят и природата.

В допълнение приложението MyTelenor предлага на клиентите на регулярна база най-изгодния за тях абонаментен план, за да могат да имат необходимата информация налична в реално време. С тези нововъведения "Теленор" ще улесни максимално и ще предостави свобода на избор на всички свои клиенти, ползващи MyTelenor, и ще осигури по-добро и персонализирано клиентско изживяване.

Всеки частен клиент на "Теленор", с необходимото ниво на оторизация за номера си, може да поднови или промени абонаментния си план в приложението MyTelenor - в меню "Моят план", където, следвайки стъпките, електронно подписват договора си. Основно предимство на услугата е, че новите условия на абонаментния план се активират до няколко минути.

Въвеждането на иновативната възможност за самоуправление на договорните отношения в дигитална среда е поредна стъпка на "Теленор" в посока на персонализиране на взаимоотношенията, подобряване на цялостното изживяване и изграждане на прозрачна и устойчива връзка с всеки един клиент чрез предоставяне на свобода на избор във всеки един момент и чрез всеки канал на взаимодействие с компанията.

Повече за функционалностите и възможностите за управление, които безплатното приложение на "Теленор" за Android и iOS MyTelenor предоставя, можете да видите тук.

Пълна информация за MyTelenor и други продукти и дигитални услуги на Теленор е достъпна на www.telenor.bg, чрез обаждане на номер 123, както и във всички магазини на оператора.