Няма разлика между управлението на Борисов и Радев. Това заяви лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов в ефира на Нова телевизия.

Не случайно избрахме Деня на независимостта, за да обявим кандидатурата си за президент и вицепрезидент. Искаме България да води независима политика и да се промени изцяло политиката на страната ни, заяви Костадинов. Той смята, че "Възраждане" и лично той като кандидат за президент, имат шанс за балотаж.

Припомняме, вчера от партия "Възраждане" издигнаха за кандидат-президент своят лидер- Костадин Костадинов.

"Възраждане" се явяват на изборите самостоятелно

"Възраждане" се явяват на изборите самостоятелно

Ще имат и собствена номинация за президент, потвърди Костадин Костадинов

Той заяви, че от "Възраждане" са против влизането в еврозоната и удължаването на COVID мерки. Точно затова смятам, че няма особена разлика между управлението на Борисов и Радев. Костадинов поясни, че от партията ще поканят на среща всички политически партии, ако те имат същата визия за бъдеща перспектива, то тогава би имало консенсус в политическите взаимоотношенията.

В заключение той изказа остра позиция срещу задължителното ваксиниране и COVID мерките в страната. Според него се насажда психоза в обществото, а данните се изкривяват, включително и данните за смъртността.