Първият месец на годината демонстрира могъществото си, поразявайки със студения си характер. Но времето му изтече и сега е ред на февруари. Той също не се слави с особено благосклонен нрав, но какво друго да очакваме от някой, когото са лишили от последните му няколко дни. Независимо от оскъдното си присъствие, февруари всяка година иска да докаже, че е способен на големи дела. Това стана ясно и на късметлията от Пловдив, който преди точно една година грабна най-големия джакпот в историята на Българския спортен тотализатор. Сумата от 8 431 125 лв. беше наистина рекордна и освен че написа нова страница в 65-годишната история на Тотализатора, със сигурност се е превърнала в изключително щастливо събитие. Забавна подробност е, че нищо неподозиращият късметлия научил от пресата за падането на джакпота и чак тогава решил да провери фиша си. Можем само да си представяме каква е била реакцията му, но пък тазгодишния февруари Ви дава възможност да я преживеете от първо лице, защото прогнозният джакпот за 11-ти тираж в играта "Тото 2 - 6/49" се доближава до рекордната сума: над 7 250 000 лв. очакват да бъдат спечелени. Не се надявайте, че те ще ви дочакат, ако не пуснете вашата комбинация с иконичния фиш, защото всяка седмица стотици хиляди българи правят точно това и не се знае кога късметът ще споходи някой от редовните участници. През изминалата седмица деветима се доближиха до грандиозната сума, познавайки 5 от 6-те числа на късметлийската комбинация. И докато в тираж 9 това означаваше печалби от по над 5 700 лв. за всеки, то за тираж 10 тези суми нараснаха до почти 24 000 лв. за всеки късметлия. Още по-вълнуващото е, че в 12-ти тираж, по случай Свети Валентин, от всички участвали в играта "Тото 2 - 6/49" чрез жребий на случаен принцип ще бъде изтеглен и един щастливец, който ще се сдобие с чисто нов спортен автомобил. Определено през тази седмица е изключително подходящо да засвидетелствате чувствата си към любимите си числови и моментни лотарийни игри, защото ви очакват наистина много печалби.

В играта "Тото 2 - 6/42" през изминалата седмица печелившата комбинация също не беше уцелена, което повлия особено благоприятно на джакпота и прогнозната му стойност за тираж 11 е вече 670 000 лв. Но това не означава, че интересът към играта е намалял - напротив, през тираж 9 познатите петици са четири, което е донесло на всеки от позналите ги по почти 4000 лв., а за тираж 10 тази бройка е нараснала до 8 и съответно сумата за всеки от тях е в размер на 2 223 лв. Тираж 9 записа в историята си и една печалба в размер от 5000 лв. в играта "Рожден ден", а тираж 10 - 3 печалби от по 3462 лв. в играта "Тото 1 - 12 тип 1Х2". Но най-големите страсти отново пламнаха в "Тото Джокер" и играта "Тото 2 - 5/35". За тираж 9 в "Тото Джокер" бяха раздадени общо над 88 600 лв., а в 10-и тираж - общо раздадените суми надхвърлиха 104 200 лв. Но от своя страна "Тото 2 - 5/35" само в рамките на тираж 9 раздаде печалби, чиято обща стойност надвиши 237 000 лв., като сред тях, по случай Симеоновден, имаше и 10 допълнителни печалби от по 500 лв., изтеглени чрез жребий на случаен принцип сред всички участници в съответния тираж. Но още по-впечатляващо беше представянето в тираж 10, когато фиш с четири колонки, включващ пълно комбиниране на 7 числа, грабна сумата от 32 420 лв.

Както винаги очакваме още много награди да бъдат раздадени и тази седмица, като сред тях са и допълнителните ежеседмични тегления от промоционалната кампания "Печалби плюс: Зимен Късмет", в която взимат участие всички регистрирани непечеливши талони на Държавната Лотария към Спорт Тото. Припомняме, да се възползвате и от другата промоционална кампания за лоялни клиенти на Българския спортен тотализатор - "Снежна Олимпиада с Тото Клуб", която трансформира всяка вложена в игрите сума на стойност на или по-голяма от 2 лв. в бонус точки, с които можете да участвате в томбола за спечелване на допълнителни награди.

Но освен очакванията, това което прави един тираж интересен са изненадата и еуфорията от печалбите, които няма как да се появят ако не участвате. Продължавайте да играете, защото съвсем скоро късметът ще попадне и във Ваши ръце, а кой знае - за него може да бъде споменато и в утрешния вестник. Успех!