Майка от Русе се оплака заради тормоз от учителка върху детето й, съобщиха от БГНЕС.

Тя коментира, че учителката е ударила дъщеря й, заради оцветени звукови модели. Майката уточни, че момичето е психически тормозена, което е рефлектирало върху здравето й.

Майката предполага, че детето й е било заплашвано да не съобщава за нанесеният тормоз от страна на учителката. Тя поясни, че другите деца също са стресирани от преподавателката. Майката заяви, че дълго време са ходили по лекари, за да разберат какво всъщност се случва с дъщеря й.

В последствие пострадалата е споделила на майка си за случилият се инцидент. Майката сподели, че е подала жалба към директора на училището, в което учи дъщеря й , но по нейни думи той не и обърнал внимание.

По-късно майката на пострадалото момиче е получила писмо, в което се пише, че дъще й лъже. Майката сподели, че други родители също са се оплакали заради тормоз върху децата им.

Някои от тях са подали дори жалба от прокуратурата, Министерството на образованието и Държавна агенция за закрила на детето. Родители негодуват и искат премахването на учителката.