Намериха антики в частен имот в Монтана, съобщи МВР. От апартамента на 28-годишен, криминалисти са иззели 4 керамични предмета с различни форми и размери, 3 метални гривни, 62 метални предмета с кръгла форма, наподобяващи монети с различни размери и изображения върху тях, както и метал-детектор. По случая е образувано досъдебно производство.

Същевременно вчера полицията в Хасково е открила незаконно оръжие в жилище. На 24 ноември бил получен сигнал за семеен скандал между 52-годишен и 50-годишната му съпруга. При пристигането на униформените мъжът започнал да развива вентила на газова бутилка със запалка в ръка и да заплашва, но в резултат на проведените разговори с него, той бил успокоен.

Монети, оръжие и антики иззеха при спецакция в Старозагорско

Монети, оръжие и антики иззеха при спецакция в Старозагорско

Криминалистите намерили 3 металдетектора, йонен детектанализатор и т.н.

Последвала проверка в стопанска постройка към къщата, където полицаите открили тайник зад дървена облицовка на стената, в която била укрита гладкоцевна пушка и 52 патрона за нея, за които мъжът не притежавал съответните разрешителни. Той е задържан в полицейския арест, а по случая е образувано досъдебно производство,