"На мене този началник на ГДБОП не ми харесва и много се надявах да го сменят. Сега всъщност Гешев го бетонира, този човек не могат да го барнат при това управление и при този министър". Тoва заяви депутатът от ИТН Николай Радулов в кулоарите на парламента пред журналисти повдигнатото обвинение на шефа на ГДБОП Калин Стоянов затова, че е оказвал натиск върху магистрати по аферата "Хемус".

На Радулов не му харесва шефът на ГДБОП, защото е "близък приятел на предния шеф на ГДБОП, който правеше дивотии".

Атанас Атанасов съзря война между МВР и прокуратурата

Атанас Атанасов съзря война между МВР и прокуратурата

Христо Иванов не иска да коментира конфликта прокуратура - ГДБОП

Той увери, че от ИТН почти по всичко постигнали съгласие с "Продължаваме промяната", като изгладили малките разлики, които имало. "На мен не ми харесва човекът и мисля, че не е подходящ. Бойко Рашков е министърът, той управлява министерството и той може да е с обраното мнение и аз уважавам неговото мнение", коментира Радулов.

На въпрос дали ИТН имат информация с "Хемус" за това дали има замесен заместник-шеф на футболен отбор, Радулов заяви, че не е в течение на подробностите. "Всичко е възможно, вие знаете, че футболисти бяха намесени при предното управление навсякъде - в ДАНС сигурно 10% в момента са футболисти. Така че на това се съмняваме, че има футболни отбори замесени и тук", подчерта Радулов.

Обвиниха шефа на ГДБОП заради натиск по аферата около магистрала „Хемус”
Обновена

Обвиниха шефа на ГДБОП заради натиск по аферата около магистрала „Хемус”

Досъдебното производство е взето