"Надявам се прокуратура да се е самосезирала, както и службите за сигурност. Подобни провокации не виждаме за първи път. Трябва да се провери откъде се финансира ДОСТ. Обществена тайна е, че Турция помага на този субект. Надяваме се да се намерят достатъчно доказателства." Това заяви Юлиян Ангелов - депутат от "Обединени патриоти" в ефира на Би Ти Ви.

Местан се оплака от нарушени права

Местан се оплака от нарушени права

Турското малцинство у нас - факт

Той уточни, че трябва да стане ясно чии поръчки изпълнява г-н Местан и партия ДОСТ и ако има чужда намеса тя да бъде забранена. Ангелов заяви, че било двуличие да говориш в къщи на български, а пред гражданите на турски и това се правело, за да го глобяват и да се хареса на определен част от българското общество.

Правата на мюсюлманите не ги нарушава държавата, а подобни партии като тези на Местан и Карадайъ. Ангелов отрече да има 1 млн. турци у нас, а целта на Местан била да се обслужат турските национални интереси като се изкарват тези хора турци.

Според патриота, Местан и Карадайъ били еднакви. Местан е започнал с езика на омразата, а сега така действа и Карадайъ.

Каракачанов зове: ДПС да демонтират чешми в прослава на турски терористи вместо патриотите

Каракачанов зове: ДПС да демонтират чешми в прослава на турски терористи вместо патриотите

ДПС били гневни, защото за пръв път не били трета политическа сила

По думите на депутата като се появи Доган, има проблем в ДПС. Той отново подчерта, че "Обединени патриоти" са изместили ДПС като трета политическа сила.

Демонтирането на управлението няма как да се случи. Ангелов попита как така ДПС искат оставка за корупция, когато точно Доган говори за обръчи от фирми.

Ахмед Доган може да се върне в политиката, твърдят анализатори

Ахмед Доган може да се върне в политиката, твърдят анализатори

"Гейтовете" са наченки на диктатура според Димитър Тадаръков