Двама служители на възлови позиции в община Хасково подадоха оставки в сектор "Човешки ресурси" в администрацията днес, съобщава БТА, позовавайки се на общинския пресцентър.

Биляна Димитрова - секретарят на община Хасково и директорът на дирекция "Финансово-счетоводни дейности и отчет" Росица Гаргова са депозирали заявления за напускане.

Делян Добрев се извини, че е издигнал Беливанов в Хасково

Делян Добрев се извини, че е издигнал Беливанов в Хасково

Цветан Цветанов застана зад Добрев, за ГЕРБ било важно да работят за хората

В началото на тази седмица оставки подадоха и зам.-кметовете Евгени Консулов и Милена Трендафилова. Като мотив заместник-кметовете посочиха невъзможност да продължават да работят с кмета Добри Беливанов.

Припомняме, че ГЕРБ оттеглиха подкрепата си към Беливанов.

Беливанов изцяло се бил отклонил от обещанията, които дадохме през последните няколко години, обясни Цветан Цветанов оттеглянето на доверието на партията от кмета.

Самият Делян Добрев се извини, че е издигнал преди години Добри Беливанов. "Аз нося отговорността, моя е грешката, че преди две години номинирах Добри Беливанов", сподели той. Властовият център не е бил в общината, а в офиса, къщата, на луксозните екскурзии на въпросния бизнесмен, коментира депутатът.

Суджукгейт е детска приказка в сравнение с Хасково и Добрев, смята Йончева

Суджукгейт е детска приказка в сравнение с Хасково и Добрев, смята Йончева

Томислав Дончев определи ситуацията като "риалити" формат

Хасковският кмет спечелил изборите заради подкрепата на ГЕРББеливанов бил разочарование като кмет още от първите си дни, споделиха и Добрев, и Цветанов.

От друга страна социалистката Елена Йончева нападна Добрев. "Разпределят се обществени поръчки в приятелски кръг, на ключови позиции са 6 човека на Делян Добрев, а кметът е само бушон", критикува тя.