Когато остават 25 дни до Коледа, всяка витрина се опитва да ни провокира да добавим и още един подарък, всеки билборд ни припомня за предстоящите празници, а всеки сайт е подготвил намаления и специални декемврийски отстъпки. Но докато изчисляваме дали опаковъчните хартия, панделки и най-вече времето ни ще са достатъчни за предстоящия калейдоскоп от празнични дни, няма как да не си зададем въпроса: няма ли по-лесен начин?

Все пак празниците са, за да им се наслаждаваме, да носят онази утеха от забързаното ежедневие; дни, в които да споделим надеждите си с близките ни хора и да им дадем онова внимание, за което все не ни остава време. Има ли нещо, което в комбинация с топла дума и прегръдка, да предизвика у тях приятно вълнение? Разбира се - това е очакването, че предстоят по-добри дни. А не е ли точно това усещането, което е по някакъв магичен начин вплетено в числовите и моментни лотарийни игри на Българския спортен тотализатор?

Само няколко късметлийски числа, само няколко печеливши полета ни делят от тази усмивка. Влизайки в тото пунктовете, първо забелязваме традиционните плакати, свързани с играта "Тото 2 - 6/49". За 95-ти тираж прогнозната сума на джакпота вече преследва заветните 4 милиона лева. Не постъпвайте лековерно, като си помислите, че той само се трупа: миналата седмица, в тираж 93 има регистрирани цели 8 "петици", които са донесли по над 3000 лева на всеки от позналите ги. За 94-ти тираж в същата игра броят им е нараснал до 20, а общата спечелена сума само от тях надхвърля 30 000 лева.

Много раздадени печалби има и в двата тиража на игрите "Тото 2 - 6/42", "Тото 2 - Рожден ден", "Тото 2-Зодиак". Традиционно, много спечелени суми има и в играта "Тото Джокер" - в 93-ти тираж 13 късметлии се добраха до почти 3000 лева всеки, а няколко дни по-късно още 5-ма споделиха тяхната радост, като всеки от тях спечели сума от над 9000 лева. Но истински "дъжд" от награди се изсипа в играта "Тото 2 - 5/35": в 93-ти тираж бяха изтеглени чрез жребий десет късметлии, направили залози в точно тази игра, като той отреди награда от по 500 лв. на всеки от тях. Освен това във "Втори Тото Шанс" на същата игра от този тираж бяха спечелени над 5 награди от по 2000 лв. всяка. В неделния, 94-ти тираж, има още повече поводи за радост: 4-ма играчи са уцелили печелившата комбинация, което им е донесло печалба от над 7000 лв. на всеки, а двама участници в играта "Втори тото шанс- 5/35", играещи със система за комбиниране, си спечелиха по 14 297 лв. Тази седмица, по случай Никулден, ни очаква нова порция от 10 награди от по 500 лева. всяка.

Ако пък желаете към подаръка да прибавите и щипка настроение на мига, то изберете някоя от моментните лотарийни игри на Спорт ТОТО. Поинтересувайте се и от специалните празнични предложения от комплекти с талони на стойност от само 20 лв., изключително подходящи за всеки повод. Разбира се, очаква се най-голям интерес да има към талоните на зимна тематика: "Баница с късмети", ""Празнични печалби" и "Зимна приказка", в които са скрити печалби между 50 000 и 1 000 000 лева. Съвсем скоро към тях се присъединява и новият лимитиран тираж на "Моят щастлив ден - Бинго зима". При него има 22 шанса са печалба във всеки талон, а общо печалбите са 900 000 на брой и варират от 4 лв. до 202 200 лв. Който и да бъде вашия фаворит, не се отчайвайте, ако не откриете нито едно печеливш поле, а бързо го регистрирайте в кампанията "Печалби плюс: Весели празници", която ще продължи чак до 09.01.2022 г. и чиито условия можете да откриете на сайта lottery.toto.bg.

Разбира се, Българският спортен тотализатор е помислил и за своите лоялни клиенти: всяка покупка, вложена в числови или моментни лотарийни игри на стойност на и по-висока от 2 лв., може да бъде трансформирана под формата на бонус точка в промоционалната кампания "Празнични мечти с ТОТО клуб", която ще продължи до 31.12.2021 г. За повече информация - посетете сайта action.toto.bg.

Става ясно, че наистина обещанията и надеждите могат да сбъдват мечти, но и трябва да бъде направена първата крачка. Ето защо тази година се доверете на Българския спортен тотализатор, защото, както виждаме, който играе - има шанс!