Отрицателна за алкохол е пробата на мъжа, причинил смъртта на 4-души в Добричко. Все още се чакат резултатите от взетата проба за наркотични вещества, съобщи Апелативната прокуратура във Варна.

Припомня, че на 18 август бе съобщено за тежка катастрофа станала предходната вече , при която 3-ма души бяха ранени, а 4-ма загинаха на място. Сред загиналите са две братчета - на една и на 12 години, тяхната майка, която е на 40 години, и 41-годишен мъж, които са били на тротоара в центъра на селото, когато ги помита автомобил.

Причина за инцидента е високата скорост, с която се е движил Антон, при която е изгубил управление на автомобила си.

Пострадалото дете в жестоката катастрофа с 4 жертви в Добричко е по-добре

Пострадалото дете в жестоката катастрофа с 4 жертви в Добричко е по-добре

Опровергана е версията за гонка

Продължава да е тежко, макар и стабилно, състоянието на пострадалото 8-годишно дете, братче на загиналите две деца. Още същата вечер то е било настанено за лечение във варненската болница "Света Анна", където е било прието с фрактура на челюстта и травма на белия дроб.

Пострадалият водач, който е бил настанен в реанимацията на МБАЛ в Добрич с тежка черепно-мозъчна травма, е в съзнание, но не е контактен. Той е в реанимацията на добричката болница, където е бил опериран. В ортопедията там е и третият пострадал - мъж на 58 години, който е с фрактура на ключица и шиен прешлен.