Дружеството "Транспект" АД, което е собственик на търговските марки "Юнион Ивкони" и "Груп плюс", е в ревизия от НАП. Физическите лица, собственици на капитала на акционерното дружество, са в ревизия от НАП. Всеки момент очакваме полицията и НАП да нахлуят в офисите на "Юнион Ивкони" и "Груп плюс", за да бъде репресията наложена докрай.

Иначе в отворено писмо до медиите от дружеството заявяват, че са подложени на чудовищни репресии и "актове на килограм" за за липса на достатъчно течност за чистачки и несверен часовник, и чрез стотици часове акумулирано закъснение на редовните автобусни линии.

Тези проверки и репресивни методи не ни плашат, заявяват от "Траспект" и обясняват, че са най-проверяваната фирма в България и нямат нито едно потвърдено от съда сериозно нарушение. Убедени са, че така ще се случи и сега.

Протеста на превозвачите на 18 май няма да пречи на зрелостниците и работещите

Протеста на превозвачите на 18 май няма да пречи на зрелостниците и работещите

От бранша откликнаха на молбата на министъра на образованието Николай Денков

Иначе масираните проверки са инспирирани от министър Събев и са във връзка с това, че са едни от организаторите на Националния протест на Обединения транспортен бранш. Това е целенасочено убиване на бизнеса в България и за тях е необяснимо по каква линия да набедени за съмишленици на определена политическа партия.

"Но очевидно това е опорната точка, върху която се гради атаката срещу нас и целия бранш. Благодарим на всички колеги, че са твърдо зад нас, както и ние ще бъдем зад всеки един от тях. Благодарим за това, че вече сигнализираха прокуратурата и европейските институции за произволите, които се извършват в България, и искрено се надяваме компетентните органи да свършат работата си докрай", заявяват от "Транспект".

Събев и Караджов наливали масло в огъня - превозвачи блокират страната

Събев и Караджов наливали масло в огъня - превозвачи блокират страната

От бранша твърдят, че правителството не иска да преговаря