Две от водещите фитнес вериги си подават ръка, за да предоставят алтернатива без аналог в България. Услуга от най-висок клас, която не е била достъпна за корпоративни клиенти чрез т.нар. "агрегатори" на пазара.

Пандемията "спря хронометъра" на движението в целия свят. Вследствие на нея, бизнесът беше предизвикан да създаде условия за насърчаване към по-здравословен и активен начин на живот на служителите си. Това доведе и до създаването на едно ново партньорство между два от лидерите на българския пазар - Pulse Fitness & Spa и Athletic Fitness.

Водени от мисълта да подобряват психическото и физическото здраве на българина, те създадоха обща услуга - картата Pulse-Athletic Fitness&SPA.

Една карта - много възможности

С една карта служителите вече могат да посещават всичките фитнес клубове на двете вериги.

Картата включва неограничен фитнес, достъп до над 40 вида групови тренировки, безплатен достъп до иновативна онлайн платформа за тренировки, SPA&Wellness, плувни басейни, стена за катерене и др.

Услугата е валидна за корпоративни клиенти.

Помислено е и за индивидуалните такива - клиенти с активна карта в Pulse Fitness & Spa или Athletic Fitness могат да посещават клубовете на другия партньор.

Обща визия над частните интереси на двете вериги

"Виждаме нужда, на която можем да отговорим по най-добрия начин. Да дадем на хората достъп до първокласна фитнес услуга, която няма аналог. Именно това е нашата мотивация. Именно това прави картата Pulse-Athletic Fitness&SPA предпочитания фитнес избор" - коментират от ръководствата на двете вериги.

Повече хора. По-активни. По-здрави

Новопредставената възможност ще даде достъп на хиляди души до здравословен начин на живот, екип от сертифицирани фитнес професионалисти (треньори), фитнес оборудване от най-висок клас, спа центрове с десетки съоръжения и стотици разнообразни групови тренировки всяка седмица.

Представяне на компаниите

Pulse Fitness & Spa е основен играч във фитнес индустрията в страната от близо 10 години. Веригата налага лайфстайл стандарта у нас от самото си основаване. В София има 8 обекта с марката Pulse Fitness & Spa, а съвсем скоро отваря врати и девети клуб, намиращ се в Mall of Sofia. По един Pulse Fitness & Spa обект има също в градовете Пловдив, Св. Влас, Банско и Велинград. Компанията не спира да се развива в положителна посока от самото си основаване. Доказателство за това е скорошното стартиране на франчайз, част от който е Pulse Fitness & Spa Atlantis, намиращ се в Струмица, Северна Македония.

Athletic Fitness е национална компания с над 25-годишен опит във фитнес индустрията. Мисията на компанията е да помогне на хората да разберат, че фитнесът е здраве и начин на живот. През 2011 г. тя въвежда нискобюджетния фитнес модел за опериране на фитнес центрове в България. Благодарение на оптимизиране на разходите, се предоставя възможност на повече хора да тренират в безопасна и модерна база на достъпни цени за обикновения българин. С над 150 000 настоящи или бивши клиенти, Athletic Fitness е един от първите оператори на фитнес центрове в България.