Лидерът на,,Атака" и председател на парламентарната група на ,,Обединени патриоти" Волен Сидеров официално поиска извинение от генералния почетен консул на Швеция Зоя Паунова.

Сидеров иска ритнатата камериерка в хотел в Слънчев бряг това лято да получи официално извинение.

Шведът, бил камериерка, може да се размине без граждански иск

Шведът, бил камериерка, може да се размине без граждански иск

Районен съд Несебър, oкръжен и aпелативен съд Бургас се обясняват във връзка с публикации и коментари

"Какво е вашето мнение относно постъпката на Сундберг и наложената му присъда-4500 лева глоба?", пита Сидеров почетния консул на Швеция.

Относно случая с шведския гражданин Ралф Сундберг, който брутално ритна българската камериерка Диана Петкова в,,Слънчев бряг", националистът се възмущава, че при освобождаването си шведът не е платил наложената от съда глоба. Сидеров пита почетния консул Зоя Паунова как може да има гаранции, че Ралф Сундберг ще изпълни съдебното решение и в последствие ще бъде на разположение на българската правосъдна система, когато му бъде определена сумата за обезщетение по гражданския иск на пострадалата Диана Петкова.

Правосъдието е в адекватното обезщетение, категорична е пострадалата в Слънчев бряг камериерка

Правосъдието е в адекватното обезщетение, категорична е пострадалата в Слънчев бряг камериерка

Бившата камериерка ще съди шведския турист за повече пари

"След широкия обществен отзвук от решението на съда и хилядите възмутени български граждани, които изразяват несъгласието си с действията на Ралф Сундберг и наложената му глоба,ще поднесете ли официално извинение от страна на шведската държава на пострадалата Диана Петкова?", задава въпрос лидерът на "Атака"Волен Сидеров."