С разпити на свидетели продължава делото срещу Любомир Димитров - Гребеца.

Пред съда застана свидетелят Валентин Янев, който е осъждан за опит за убийство. Първоначално Янев е бил обвиняем по делото.

Гребеца е момче за всичко, твърди почернен баща

Гребеца е момче за всичко, твърди почернен баща

Делото за убийството отново е отложено

Янев заяви пред магистратите, че двамата с Гребеца са се запознали в следствения арест на бул."Г.М Димитров". По думите му Гребеца е бил докаран там преди него. След това Янев бил оневинен за двете убийства.

В затвора в София сме се виждали многократно, посочи Янев.

Припомняме, че Любомир Димитров-Гребеца излежава присъда по делото "Наглите". Началото на юни месец Софийският апелативен съд окончателно отмени решението на долна инстанция Димитров да бъде пуснат от затвора предварително.

Срещу Гребеца има и висящо дело в СГС, по което той отговаря за убийството на двама от "Наглите"- Юлиян Лефтеров и Иван Пайнавелов.

Апелативният съд остави Гребеца от "Наглите" в затвора

Апелативният съд остави Гребеца от "Наглите" в затвора

САС окончателно отмени решението на СГС

Димитров убил Юлиян Лефтеров на 8 януари 2009 г. в местността "Елата" между селата Плана и Железница, Софийско. Според обвинението, Гребеца го е прострелял два пъти в областта на главата. Няколко месеца по-късно, на 12 април, Гребеца убил и Иван Пайнавелов, като го е прострелял с огнестрелно оръжие. Убийството е станало на черен път в местността "Косанин дол", землището на с. Бистрица. Мотивът за това убийство