В БСП няма разединение в партията, а разединение има в ГЕРБ. Това заяви депутатът от БСП Таско Ерменков преди днешния последен пленум на БСП преди 50-я юбилеен конгрес на партията.

В ГЕРБ бягат от партията си и Ерменков не е чул членове на БСП да напускат партията. Той не иска да става говорител на вътрешната опозиция на БСП.

Десислава Атанасова не усеща разпад на ГЕРБ, а стабилност

Десислава Атанасова не усеща разпад на ГЕРБ, а стабилност

Признава, че ГЕРБ е правила немалко грешки, но важното е, че навреме си взима поуки

По думите на Ерменков членовете на БСП за първи път показали, че са отговорни и разбират за какво става въпрос. Знаете какъв е резултатът и с каква разлика спечели сегашният председател на партията, посочи той.

Оттук нататък единственото нещо около, което трябва да обединява БСП е волята на тези хора, които гласуваха, да бъде претворена от ръководството на партията, настоя Таско Ерменков.

Филип Попов няма забележки от изборите на лидер на БСП, а резултатът бил достатъчно красноречив. Партията е мобилизирана и очевидно е консолидирана, а резултатите са такива, каквито са, даде да се разбере социалистът.

За него нямало манипулации по време на изборите за лидер на БСП. Попов даде само един пример за опит за манипулации във Видин от председателя на общинския съвет в града, но те не повлияли на крайния резултат.

"Оскарчета", фарс и тенденциозност преди пленума на БСП

"Оскарчета", фарс и тенденциозност преди пленума на БСП

Янков пита членовете на БСП какви са - консервативни социалисти, екосоциалисти или социалпатриоти