Девет младежи започват от днес стажа си в "Теленор България" в рамките на стажантската им програма Hub by Telenor. Най-новите попълнения в екипа, избрани измежду над 200 кандидати, през следващите 12 месеца ще имат възможността да придобият опит в ключови за телеком бизнеса направления - търговия, маркетинг, финанси и технологии, с менторската подкрепа на мениджърите на "Теленор".

"Ние в Теленор вярваме, че успехът на всяка компания се дължи преди всичко на хората, които със своя професионализъм допринасят за нейните постижения. Талантът трябва да бъде подкрепян и днес ние посрещаме в семейството на Теленор новото попълнение и следващо поколение експерти и лидери. Нашата стажантска програма продължава дори в тези трудни времена и се радвам, че Теленор е предпочитан работодател за младите хора в България", каза Галина Чулева, главен директор "Управление на хора и култура" на Теленор, при посрещането на стажантите в централата на телекома.

Програмата Hub by Telenor се реализира за шести път и дава шанс на студенти в последната си година на обучение или наскоро завършили млади специалисти, чрез участието си в стратегически проекти, да развиват ключови бизнес умения и да поставят началото на своята успешна професионална реализация. Всеки стажант ще бъде направляван от индивидуален ментор в тези първи стъпки на новото работно място, съгласно изготвен индивидуален план за развитие, съобразен с реални бизнес и стратегически цели. Ментори са утвърдени мениджъри в телекома, които в рамките на вътрешен конкурс са доказали нуждата да включат стажант в своя екип.

Стажът е едногодишен, заплатен и включва ангажимент на пълен работен ден, като след завършването му участниците ще имат шанс да станат равностойни членове на екипа на компанията в дългосрочен план.

Повече за стажантската програма на "Теленор България" можете да откриете на специално създадената страницата на оператора: Hub by Telenor

За повече информация можете да ни следите в LinkedIn, Facebook, Instagram и на telenor.bg