Нападателят на ЦСКА Томи Юрич е единственият, заразен с коронавирус в тима. Пробите на всички останали играчи, треньори и служители в клуба са отрицателни, предаде БГНЕС.

По-рано днес стана ясно, че Юрич е дал положителна проба за новия коронавирус, но другият футболист от отбора, който пропусна дербито с "Левски" заради неразположение - Стефано Белтраме, е с негативен тест.

Григор Димитров се е заразил с коронавируса

Григор Димитров се е заразил с коронавируса

Той е дал положителен тест след завръщането си в Монако...

"Проведените в неделя сутринта от референтната лаборатория към Военномедицинска академия PCR тестове дадоха отрицателен резултат! На спортната ни база "Панчарево" бяха изследвани всички футболисти, треньорски и спортно-технически щаб, ръководството на клуба и обслужващ персонал. Потвърждава се единствено положителната проба на нападателя Томи Юрич, който още с появата на първите съмнения за COVID-19 в четвъртък е изолиран и за него се полагат необходимите медицински грижи. Радващо е, че в момента той няма видимо проявени симптоми и състоянието му е много добро, но до пълното му излекуване ще се спазва необходимият карантинен период. Тестът на другия футболист, който заради здравословни оплаквания пропусна дербито - италианеца Стефано Белтраме, е отрицателен и той скоро ще се присъедини към заниманията на отбора." - съобщават от ЦСКА.