Интер приема Реал (Мадрид) в голям сблъсък в програмата на Шампионска лига тази вечер. В класирането Интер е на дъното с едва 2 точки, Реал Мадрид и Шахтьор Донецк имат 4 т., лидер е Борусия Мьонхенгладбах с 5 т. Това означава, че всяка една среща до края е от изключително значение.

Треньорът на испанците Зинедин Зидан има сериозни кадрови проблеми. "Кралете" са без водещия си голмайстор Карим Бензема и капитана Серхио Рамос, които имат мускулни контузии. Ключовият халф Федерико Валверде е със счупен крак, докато защитникът Едер Милитао и нападателят Лука Йович са аут заради положителни тестове за коронавирус.

Статистиката показва, че без Рамос в Шампионска лига, испанците са друг отбор. "Белите" са загубили 7 от последните си 8 мача в турнира, когато 34-годишният защитник не е играл.

Антонио Конте няма да може да използва Александър Коларов и Марсело Брозович, които са с COVID-19, докато Матиас Весино и Стефано Сенси са с травми.

В началото на месеца Реал сломи Интер след драматично 3:2 в Мадрид, с което изравни общата статистика в съперничеството им - по 7 победи за всеки, 2 равенства.

Франк Лампард: Много съм щастлив от класирането за осминафиналите

Франк Лампард: Много съм щастлив от класирането за осминафиналите

"В неделя ни предстои голям мач"