На предстоящите през април първи тур на президентските избори във Франция със сигурност първо место ще заеме Марин Льо Пен. На първичните избори на "Републиканците", най-голямата дясна партия, с огромно мнозинство от гласовете (66,5 %) спечели Франсоа Фийон, голист-традиционалист, винаги в опозиция на глобалистките проекти и в добри отношения с Русия.

Социалистите пък, слуги на глобализма, тотално са загубили доверието на обществото. При тази ситуация изглеждаше, че задкулисието ще загуби битката във Франция, а с нея и на европейския континент, и в световен план. За това подсказваше успехът и готовността за борба на Доналд Тръмп в САЩ, утвърждаването позициите на Вишеградската четворка в Европа и възходът на национално-консервативните сили по целия свят.

Кой честен човек не изръкопляска на думите и действията на филипинския президент Родриго Дутерте! Усещайки, че съществуването му е поставено на карта, Световното задкулисие предприе решителна контраатака с целия си потенциал. А той не е малък - пари, медии, обиграни управленски и ПР екипи, платени НПО-та и сервилни политически елити, подкупени прокурори и съдии.

Какво измислиха глобалистите във Франция?
Тъй като в опитите си да компрометират Марин Льо Пен, вече се бяха провалили, насочиха удара срещу Франсоа Фийон. Като дългогодишен парламентарист той е използвал правото да наеме свой сътрудник за парламентарната си дейност. Първоначално това е била съпругата му, а след това неговите синове, студенти. Нищо по-естествено. Негово е правото да прецени и никаква правна разпоредба не е била нарушена. Но тези, които са отговорни за корупцията в света, които ограбват народите с милиарди долари, раздухаха невероятна медийна кампания със случая. Наемането било "фиктивно", единствено с цел да се приберат парите в семейния бюджет... Без никакво основание е намесена Върховната прокуратура на Франция, мълчала си при толкова сериозни престъпления (напр. съмнителното "самоубийство" на полицая, разследващ по горещи следи атентата срещу редакцията на "Шарли ебдо", или съдебното оневиняване на бившия посланик на Франция в България, който раздаваше визи на мафиоти и проститутки срещу заплащане).

Тази "безкомпромисна" прокуратура сега привиква на разпит синовете на Фийон. Никаква правна последица от това няма да произтече, но, както в случая с бившия глава на Международния валутен фонд, Доминик Строс Кан, и "изнасилената" от него прислужница непосредствено преди предишните президентски избори във Франция или скорошно "разкритите" авантюри на Тръмп с руски проститутки, целта е да се даде храна на медиите на задкулисието, които да компрометират Франсоа Фийон. На помощ бяха привикани и влязоха услужливите "социологически" агенции, които смъкнаха рейтинга му до 17,5%, както и съмнителни депутати от "републиканците", започнали веднага да предлагат неговата замяна непосредствено преди изборите. Със сигурност всичко това ще окаже някакво влияние на избирателите. Над две столетия вече ги манипулират по този начин, защо да не го направят и сега?

Все пак на задкулисието се налага да излъчи и свой кандидат. Социалистите, винаги с богат резервоар от предатели, са напълно компрометирани. Видя се от първичните избори на републиканците, че напълно компрометирани са и старите глобалистки слуги - Никола Саркози и Ален Жупе, последният осъден за корупция, съответно нямат никакъв шанс срещу Марин Льо Пен. Трябваше да се намери някой "нов", "неопетнен" кандидат.

За такъв се спират на Емануел Макрон, министър от правителството на социалистите, който ще се явява от името на скоро създадена собствена "лява" партия. Кой е Макрон? Достатъчно е да кажем, че е служител в банката на Ротшилд, това е достатъчно. А е предложен там от глобалистите Жак Атали, директор на Европейската банка, и Серж Вейнберг, дългогодишен член на Трилатералната комисия. И това е достатъчно. По-късно го придърпват до марионетката Франсоа Оланд (става ген. секретар на президентството) и в кабинета на Валс, където е министър на икономиката. Така градят облика му на "политик". Целта е на първия тур на президентските избори Макрон да се класира на второ място след Льо Пен, а след това на втория, в условията на варварска медийна кампания срещу нея, да привлече гласовете на различните "леви" партии, либералите и републиканците. Операция, успешно проведена през 2002 г., когато социалистите бяха убедени да гласуват, макар и с ръкавици (за да не се изцапат), за Жак Ширак срещу безкомпромисния председател на Националния фронт, Жан-Мари Льо Пен.

И този Макрон ще е алтернативата за Франция...?! Искрено се надявам французите да не се окажат толкова глупави, колкото ги мислят, и да гласуват за един от двата достойни кандидата на десницата - Марин Льо Пен или Франсоа Фийон. Аз лично съм за Льо Пен, но не мога да подмина манипулациите, засягащи другата също уважавана кандидатура - Франсоа Фийон.

Задкулисието трябва да бъде изритано отвсякъде, нашата задача е да го изхвърлим от България. За съжаление у нас няма политическа алтернатива, която да подкрепим. С БСП, ГЕРБ и "сините" (седесари, костовисти, реформатори, зелени, "Дай, България" и пр.), трябва да се изметат и псевдонационалистите, доказани байганьовци.

Време е да работим за нова политическа алтернатива, обединила съхранилия се национален елит! Това е единственият ни шанс!