Съдът отново отложи делото "Семерджиев", съобщава bTV.

След двучасово изчакване адвокатът на подсъдимия Георги Семерджиев - Мирослав Христов, така и не се яви, тъй като бил зает с друго дело по това време.

По този начин се стигна до второ отлагане на заседанието на Софийския градски съд, а магистратите назначиха още един, резервен адвокат на Георги Семерджиев, за да не се бави процесът срещу него.

Освен това съдът наложи глоба в размер на 1000 лв. на Мирослав Христов, защото защитникът не е дал основателна причина за отсъствието си. Сумата е в максимален размер.

Свидетели потвърждават, че Семерджиев шофирал с висока скорост и минал на червено

Свидетели потвърждават, че Семерджиев шофирал с висока скорост и минал на червено

Две момичета се возили в колата му при катастрофата с две жертви според свидетели, прокуратурата няма такива данни

Припомняме, преди две седмици отново отложиха заседание по делото заради адвокат Христов, който внезапно излезе в тридневен болничен.

Следващото заседание е насрочено за тази сряда, когато ще се обсъждат и приемат над 25 експертизи за катастрофата на бул. "Черни връх", при която загинаха две млади жени.

До момента са разпитани над 40 свидетели. Според адвокат Пламен Димитров, защитник на близките на едно от загиналите момичета, след изслушване на вещите лица и приемане на експертизите се очаква и присъда по случая.

Отложиха делото срещу Георги Семерджиев

Отложиха делото срещу Георги Семерджиев

Адвокатът на Семерджиев бил в болничен