Двама души се намират в ареста на Трето районно управление в София с мярка за задържане за 24 часа.

Те са задържани по случай с побой над други двама мъже от преди два дни. Разследването е започнало на 14 март, след като двама мъже са потърсили медицинска помощ в столична болница.

Единият от тях бил с наранявания по главата и едната ръката. На пострадалия е оказана  лекарска помощ и освободен за домашно лечение.

Те обяснили, че около 14 часа в подземен паркинг на кръстовището на булевардите „Сливница” и „Константин Величков” били нападнати от четирима  маскирани, които им нанесли побой и избягали. 

Задържаните са двама мъже – на 36 и 42 г., заподозрени в съпричастност към побоя. Те са криминално проявени и осъждани

Припомняме, първаночалната информация на БНР беше за 8 задържани за побоя, всички с множество криминални регистрации.

Според разследващите от СДВР двама от задържаните имат общо с побой от преди два дни, съобщава БНР.

Пред заведение в столицата, което се намира на ъгъла на бул. "Сливница" и бул. "Константин Величков", двама души са били жестоко пребити. Нападателите изчакали мъжете да излязат заведението и ги пребили зверски.

Припомняме, вчера стана инцидента с побой на столичния булевард "Черни връх" след катастрофа между три автомобила, ден преди това в село Трудовец полицията разтървава кърваво меле. В момента тече е съдебният процес за побоя на Околовръстен път в София, където охранителите на Ивайло Борисов - Ториното, пребиха семейство с палки.