Откриха и иззеха 20 000 къса цигари без бандерол от багажника на автомобил, управляван от 48-годишен врачанин, съобщават от ОДМВР-Враца.

При няколко други проверки са открити и иззети наркотици. При първата на улица в града е установен и задържан 38-годишен мъж от същия град. При обиска на лицето бяха намерени 6 плика съдържащ бяло прахообразно вещество с общо тегло от 10 грама амфетамин и 1 сгъвка съдържаща зелена суха листна маса - канабис с тегло около 5 грама.

След претърсване на апартамен, обитаван от лицето, полицаите намерили още 7 полиетиленови плика съдържащи зелена суха листна маса с общо тегло от 59 грама канабис. Мъжът е задържан.

По време на същата операция, в търговски обект в града е извършен обиск на на 32-годишен мъж, собственик на обекта. В лицето е открит плик съдържащ метамфетамин. Под рафт в магазина е открита кутия съдържаща 4 плика с бяло прахообразно вещество с тегло около 6 грама матамфетамин. В автомобил паркиран пред търговския обект и ползван от същото лице, полицейските служители са намерили плик с тегло около 39 грама метамфетамин. След което лицето е задържано.

При друг случай е задържано 18-годишно лице, в което са открити 28 сгъвки канабис с общо тегло 39 грама.

При друга проверка на автомобил управляван от 48-годишен врачанин, кримално проявен, полицаите открили в багажника 20 000 къса цигари от различни марки, без български акцизен бандерол. Цигарите са иззети.