Двойно убийство и самоубийство е извършено тази нощ в столичния кв. "Надежда". Това потвърдиха за News.bg от пресцентъра на МВР.

Минути преди 2.00 часа тази нощ на тел. 112 позвънил 53-годишен перничанин, който заявил, че е извършил двойно убийство и ще скочи от 6-ия етаж на блок в кв. "Надежда".

Перничанинът заклал майката и дъщерята заради лекото им поведение

Перничанинът заклал майката и дъщерята заради лекото им поведение

Това става ясно от предсмъртното му писмо

Към адреса незабавно били изпратени екипи на полицията и Бърза помощ, информираха малко по-късно в съобщение от медиите от пресцентъра на МВР.

Униформените открили безжизненото тяло на мъжа пред жилищната страда. В апартамент били намерени и телата на 45-годишна жена и 20-годишната й дъщеря.

От полицията поясняват, че се извършват огледи. Криминалистите изясняват всички факти и обстоятелства около случилото се.

Оцелялото дете на жертвата от "Надежда" било в съседна стая по време на клането

Оцелялото дете на жертвата от "Надежда" било в съседна стая по време на клането

По телата на двете жертви имало множество рани

Мъжът е извършил убийствата с нож. Той е оставил предсмъртно писмо. Разследва се версията за битов скандал.

По информация на БНР от около година перничанинът живеел на семейни начала с една от жертвите - 45-годишната жена. Досега не е имал криминални регистрации. Работил е като шофьор.

Нова телевизия допълва, че 53-годишният мъж и 45-годишната жена нямали общи деца. Полицаите смятат, че причината за убийството е лична, но проверяват и дали не е свързана с пари или изневери.

По информация на телевизията в основата на тежкото престъпление в столичния кв. "Надежда" 1 е болезнена ревност.