В предсмъртното си писмо 53-годишният перничанин е написал, че лекото поведение на майката и дъщерята е станало причина за убийството им, пише "24 часа". В писмото той употребявал нецензурни определения за двете жени. 

Припомняме, мъжът тази нощ закла 45-годишната жена и 20-годишната й дъщеря в столичния кв. "Надежда". След това той се хвърли от 6-ия етаж на сградата. Преди това позвънил в полицията, за да каже какво е направил.

53-годишен мъж уби майка и дъщеря и се самоуби в "Надежда"
Обновена

53-годишен мъж уби майка и дъщеря и се самоуби в "Надежда"

Мъжът се хвърлил от 6-ия етаж

53-годишният и 45-годишната жертва от около година живеели на семейни начала, като в "Надежда" било от два месеца.

От предсмъртното писмо става ясно, че жертвата има още една дъщеря, която е останала жива. Перничанинът моли момичето да бъде дадено за отглеждане на негов приятел. По първоначални данни от полицията то е на 12 или 15 години.

Впоследствие БНР уточни, че момичето е на 12 години и убиецът не го е нападал.  Според информацията от националното радио в писмото пишело попечителството на детето да бъде дадено на баба му и дядо му. 

По разказ на съседка в апартамента, в който се е разиграла среднощната драма, живеело момиче в пети клас. Жената признава, че не познавала добре семейството, но смята, че в апартамента живеела само 45-годишната жена с двете си дъщери - на 20 и 12 години.

Психолози провеждат разговори с момичето, като не е ясно дали то е било в жилището в момента на убийството. По всяка вероятност тя ще бъде изпратена или при роднини, или ще бъде настанена в детски дом.

Семейството живеело в гарсониера на петия етаж. Мъжът се е хвърлил от пространството между петия и шестия етаж.

Пред сградата все още стои едната обувка на самоубилия се мъж, както и петно от кръв.