От партия ДОСТ разпространиха декларация, в която се казва, че още от учредяването й "нейните симпатизанти са подлагани на натиска и на репресиите на ръководители и симпатизанти на ДПС".

ДОСТ остава зад Цачева, обяви Местан

ДОСТ остава зад Цачева, обяви Местан

От партията искат избори в началото на следващата година

Според хората от партията на Лютви Местан това се засилва прогресивно със засилването на позициите на новата политическа формация.

В текста на декларацията се казва, че имат информация за това, че преди всяко учредително събрание в градове и села в Пловдивско, членове на ДПС обикалят от врата на врата и заплашват хората, за да не присъстват на мероприятието.

ДОСТ иска анкетна комисия да търси у нас руска хибридна война

ДОСТ иска анкетна комисия да търси у нас руска хибридна война

От партията са притеснени от сталинска чистка

От ДОСТ обясняват, че техни настоящи и бъдещи членове са заплашвани с изгонване от работа, а представители от бизнеса - с масови проверки от институциите.

По тяхна информация преди учредителното им събрание в квартал "Запад" в Асеновград, собственикът на заведението е заплашен, че ако събранието се проведе там, стъклата и витрините на помещението ще бъдат изпочупени. Затова и сменили мястото на провеждане.

Цацаров поиска имунитета на ДПС депутата Илия Илиев по втори случай

Цацаров поиска имунитета на ДПС депутата Илия Илиев по втори случай

Заради купуване на гласове през 2014 г.

От ДОСТ съобщиха и че на 19 декември, след събрание в квартал "Долни Воден", Бедрие Търмазова , в присъствието на депутата Венцислав Каймакамов е заплашена от симпатизант на ДПС, крещящ "ще ти се случи случка" и размахвайки показалец. Според декларацията на ДОСТ човекът е известен като шофьор на народен представител от ДПС.

От партията заявиха, че ще информират всички посланици на ЕС и НАТО.