Антон Гарванов, който избяга при ареста на банскалията Валентин Мавриков, се предаде днес, твърдят от struma.com. Адвокатът на Гарванов се е свързал с криминалистите и е заявил, че ще се явят с клиента му в полицията в Благоевград и след това наистина са се явили.

Гарванов избяга от полицаите миналата седмица, докато искаха да го арестуват с банскалията Валентин Мавриков за откритите в гаража му 6 луксозни крадени автомобила. Веднага след бягството той бе обявен за издирване.

Припомняме, в петък в Банско имаше мащабна полицейска акция, при която бе задържан Валентин Мавриков, син на туристическата къща в почивното градче. Валентин Мавриков и Антон Гарванов бяха изненадани от полицаите в София.

Мавриков бе арестуван, а аверът му избяга и се укриваше до днес. При акцията, в която служителите на реда щурмуваха "Маврикова къща", собственост на бащата на Валентин Мавриков, в гаража му откриха луксозните возила, се оказа, че те са крадени. На делото за промяна на мярката за неотклонение, Мавриков заяви, че не е знаел, че колите са крадени.