Веселин Марешки трябва да влезе в затвора. Това заяви пред БиТиВи Костадин Костадинов, който съди лидера на "Воля" за нанасяне на лека телесна повреда.

Костадинов е категоричен, че делото срещу Марешки трябва да приключи бързо.

Марешки си даде имунитета

Марешки си даде имунитета

Захваща се да строи апартаменти за млади семейства

Припомняме, че на 27 април главният прокурор Сотир Цацаров писка сваляне на имунитета на Веселин Марешки. Той обаче отказа да го направи и поиска временна анкетна комисия да проучи дали са налице достатъчно доказателства за искания имунитет.

Сформираната временна комисия реши да свали имунитета на лидера на "Воля". Той самият се отказа от него преди снемането да бъде гласувано в пленарна зала.

Марешки отказа да даде имунитета си

Марешки отказа да даде имунитета си

Иска временна комисия в Народното събрание

Марешки е обвинен за причиняване на телесна повреда на Костадин Костадинов. Инцидентът е от времето, когато Костадинов е бил общински съветник. Веселин Марешки е обвинен също и за изнудване на собственика на заведение Асен Миланов.

Лидерът на "Воля" обвини двамата, че нарочно протакат делото. Те обаче са категорични, че искат бързо приключване на процеса.

Спряха дело за побой и изнудване срещу Марешки

Спряха дело за побой и изнудване срещу Марешки

Заради депутатския му имунитет

Понастоящем Костадин Костадинов е лидер на партия "Възраждане", която е справо на субсидия след последните парламентарни избори. Той обяви, че е получил от Сметната палата разрешение за даряване на субсидията. Първото дарение ще отиде във фонда за инвитро процедури.