Районната прокуратура в Сливен поиска постоянен арест за мъжа, който преби служител на бензиностанция заради кутия цигари.

От пресслужбата на прокуратурата в областния град информират, че спрямо побойника е повдигнато обвинение за причиняване на лека телесна повреда по хулигански подбуди.

Пребиха служител на бензиностанция в Сливен за кутия цигари

Пребиха служител на бензиностанция в Сливен за кутия цигари

Побоят е заснет на видеокамера

Припомняме, на 24 октомври, сряда, обвиненият упражни физическа агресия спрямо продавач в бензиностанция в Сливен, защото пострадалият отказал да му продаде кутия цигари.
Към момента бензиностанцията била затворена - хулиганското деяние е извършено в 5 часа сутринта, а бензиностанцията отваря в 6 часа.

Побоят е заснет от охранителните камери на обекта, а собственикът предостави записа на властите и го разпространи в интернет пространството.

На видеото се вижда как между продавача и обвинения възниква спор, при което служителят се опитва да затвори вратата, но не успява, защото нападателят подпъхва крак между вратата и касата. Тогава същият удря продавача, а след това го рита няколко пъти в корема и главата.