Шесто Районно управление-София продължава да издирва 40-годишния Станислав Илиянов Илиев, съобщават от пресцентъра на МВР.

Мъжът е в неизвестност от 8 ноември 2015 г., когато напуснал дома си в столичния ж.к. "Овча купел". За последно Станислав Илиев е забелязан в берковското село Цветкова бара.

Мъжът е висок към 175-178 см, със слабо телосложение, права, тъмнокестенява, дълга до под ушите коса. Той е светлолик, с овално лице, пъстри очи.

Органите на реда уточняват, че Станислав Илиев има белег от операция на лявата скула, както и на едно от колената. Друг характерен белег е на кутрето на една от ръцете - във вид на подкова.

Предполага се че, мъжът е бил облечен с якe тип пухенка, тъмносин анцуг, черни маратонки и тъмносиня бейзболна шапка с козирка. Въпреки усилията на полицаите, до момента Илиев не е установен.

От полицията умоляват всички, които могат да дадат информация за издирвания, да се обадят на тел.112, 9821760, тел.9821755 или в най-близкото поделение на МВР. Анонимността им ще бъде гарантирана.