Разчленено тяло на жена е било намерено край софийското село Негован, съобщиха от пресцентъра на МВР. В хода на процесуално-следствените действия в днешния ден екипите на СДВР са открили останки и на второ тяло.

Уточнява се, че вчера към 18 часа местен жител е подал сигнал за открит череп в близост до водоема на селото. При извършения от полицаи първоначален оглед е било установено, че намереният череп е човешки, открити са и останки от тяло.

Основната версия е убийство. Тялото на жената е било в бидони и найлони. Отрязани са главата и крайниците. Тялото обаче е силно разложено и самоличността на човека все още не е установена. 

Тялото на мъжа, е намерено край Негован този следобед. По останките има следи, които потвърждават версията за убийство, съобщава БНР.

Криминалисти не изключват мъжът да е бил застрелян и след това тялото му да е изхвърлено край водоема до селото. Разследва се връзка между намереното тяло и в същия район труп на жена. Полицията работи по всички версии и предстои да се назначат експертизи, които да установят самоличността на убитите.

Полицията преглежда профилите на безследно изчезналите хора в последните години, дали откритите тела не съвпадат с някои от тях. Според МВР и в двата случая става въпрос за убийство.

Убийcтвaтa ca извършeни прeди oкoлo мeceц, зaщoтo тeлaтa ca cилнo рaзлoжeни. Нa мяcтo ca приcтигнaли вoдoлaзи, кoитo търcят oщe ocтaнки в eзeрoтo дo Нeгoвaн, съобщава БНТ.