Майката, пребила 2-годишното си дете, остава за постоянно в ареста. Това реши днес Районният съд в Ихтиман съобщиха от Районна прокуратура-Ихтиман.

Причина за вземане на тази мярка за неотклонение е, че 22-годишната Ангелина и преди е посягала на сина си. Също така тя би могла да се укрие, ако бъде освободена. Майката е обвинена в причиняване на средна телесна повреда на момченцето.

2-годишно момченце е в кома след побой
Обновена

2-годишно момченце е в кома след побой

Прието е в "Пирогов" с опасност за живота

Тази сутрин от Института за спешна медицинска помощ "Пирогов" съобщиха, че 2-годишното момче вече е в съзнание и реагира на повикване. Към момента детето е без непосредствена опасност за живота. Въпреки това то ще остане под наблюдение още няколко дни.

На 09 февруари 2017 г. в дома си в Ихтиман обвиняемата Ангелина Ц. причинила средна телесна повреда, нанасяйки удари в областта на главата на малолетния си син В.Я., който е на 2г. и 5м.

Побоят над 2-годишното дете не е просто инцидент, смята Ева Жечева

Побоят над 2-годишното дете не е просто инцидент, смята Ева Жечева

Бившата шефка на ДАЗД иска да се говори какво е насилието

В четвъртък детето бе прието в критично състояние и черепно-мозъчна травма след побой. Малко по-късно в полицията в Ихтиман е постъпило съобщение от "Н.И. Пирогов" за детето В.Я. с множество наранявания по главата и тялото. Местните полицаи, заедно с колеги от областната дирекция на МВР София и районната прокуратура са извършили необходимото разследване.

Пребитото 2-годишно момченце от Ихтиман вече е в съзнание

Пребитото 2-годишно момченце от Ихтиман вече е в съзнание

Към момента е без непосредствена опасност за живота

Същият ден - 09.02.2017 г., Ангелина Ц. е привлечена в качеството на обвиняем за причиняване на средна телесна повреда на малолетния В.Я. и задържана за срок до 72 часа с постановление на прокурор. Разследването по делото продължава.