Откриха труп на мъж върху капак на автомобил в Пловдив.

Мъжът е на видима възраст около 40 години. Той е намерен в близост до Областната управа в Пловдив. По първоначални данни на Нова по тялото му са забелязани прободни рани от нож, а в близост до трупа имало и нож. 

По-късно обаче Нова съобщи, че мъжът е бил разтрелян от собственика на автомобила, защото крадял фарове. Охранителните камери в района заснели престъплението.

Валентин Радев съветва престъпниците да свикват, защото ще ги хващат

Валентин Радев съветва престъпниците да свикват, защото ще ги хващат

МВР търси парите от взривения банкомат в "Илиянци"

Пред БНР старши комисар Атанас Илков уточни, че властите работят по установяването на самоличността на жертвата. 

Мъжът е бил забелязан от прозорец, след което в полицията е постъпил сигнал. На място е изпратен екип на "Спешна помощ", който констатира смъртта. 

"Започнали сме процесуалните действия с огледа. Работим за "убийство". На този етап подробности относно настъпването на смъртта ще ги спестим, с оглед на това да не опорочаваме по-нататъшните процесуални действия, които предстоят", заяви още Илков.

Областният управител на Пловдив Здравко Димитров обясни, че е видял тялото му от своя кабинет. "Облегнат на капака! Отгоре, от стаята ми се виждаше! Всичко е заснето", обясни той. По думите на Димитров полицията вече гледа записите от охранителните камери.