Оставиха в ареста Кирил Нойков от София, който нанесе удари с юмруци и крака на четирима в бургаска болница. Той е осъждан за грабеж и кражби, "лежал" е 2 години в затвора и няма постоянен адрес в Бургас.

22-годишния рецидивист Кирил Нойков, е обвинен за това, че на 24 май, два часа след полунощ в бургаската болница "Бургас-мед" ЕООД, нанесъл удари с юмруци и крака на Георги К., д-р Александър С., Мирослав Ф. и Петър И.

Избутал д-р Симеон П., обърнал болнично легло и крещял: "Ще ви набия!", "Ще ви убия! Ще ви намеря, знам къде живеете!", "Какви сте вие? Ще ви убия, пак ще се върна! Знаете ли кой съм аз?", "Майка ви да ......, помияр, боклук, нещастник!", "Ще ви убия! Махнете се от тук, какво като съм пиян? Да не мислите, че не мога да ви набия?"

“Ще ви убия”, крещял нападателят на медицински екип в Бургас

“Ще ви убия”, крещял нападателят на медицински екип в Бургас

Прокуратурата иска постоянен арест

Според прокурора, налице е обосновано предположение, че Кирил Н. е извършил престъплението, в което е обвинен. Представителят на държавното обвинение е категоричен, че обвиняемият може да се укрие или да извърши ново престъпление.

Съдът прие мотивите на прокурора и остави в ареста Кирил Н. Определението на Окръжен съд - Бургас е окончателно.

Припомняме, че 22-годишният Нйков имал вроден порок на сърцето. Той самият бил спасен от лекарите, малко преди да ги нападне. По време на заседание в Бургаския съд Кирил Нойков обясни, че няма как да се поправи. Кирил заяви, че за пръв път пие алкохол и до този момент никога не е употребявал наркотици. Татуировката му на лявата ръка не го правела престъпник.

Постоянен арест за бияча на лекари в Бургас

Постоянен арест за бияча на лекари в Бургас

Никога не пил алкохол и не взимал наркотици преди случката

Установено е и че Кирил, подобно на Живко, който преби възрастна жена на автобусна спирка в Бургас, няколко пъти е лежал в психиатрични клиники.