Страшно много интереси са закопани в прокуратурата. Тази позиция изрази Бойко Станкушев от Антикорупционния фонд пред БиТиВи.

Петьо Петров- Еврото не е измислил сам схемата, по думите му. В душата и сърцето на политическите партии е бъркано, смята Станкушев за аферата Осемте джуджета. Той припомни, че дълги години пред ресторанта имаше патрулка. И до ден днешен МВР не казва нищо черно на бяло.

Лично Станкушев бил получил заплаха от Пепи Еврото, че не само от ковид се умира. По думите му и Иван Гешев, и Борислав Сарафов не казват истината за аферата. Тази мрежа за влияние е абсолютна мафия, смята Станкушев. Според него е важно как ще реагират политиците. Кристиан Христов бе отведен от полицията преди обявената от него пресконференция, за да не говори, предположи той.

Мрежата, контролирана от Петьо Еврото не е единствената за влияние върху магистрати, посочи и Лора Георгиева от фонда. Заплати са давани на прокурори и полицаи и има разработена система за компромати, според нея. Всички магистрати, които са влизали в ресторанта са записвани, както твърдят двама от участниците в схемата.

Петьо Еврото вече е в Дубай?
Обновена

Петьо Еврото вече е в Дубай?

Напуснал страната през Турция заедно с детето си